DESPRE NOI

Totul a inceput dintr-un vis pe care nu il credeam realizabil, dar pentru ca visele sunt pentru a fi implinite, am pornit sa visam si sa transformam visul in realitate. Intai a fost munca unitara, a unui singur om dedicat trup si suflet, apoi incet incet, au prins contur sperantele si ni s-a alaturat o echipa minunata care sta langa noi de la inceput.

0
De 8 ani suntem protectorii vederii
0
Medici Oftalmologi
0
Optometristi
Avem in prezent o baza de date impresionanta de peste 10.000 de pacienti, aparatura oftalmologica de inalta calitate si in concordanta cu ultimele standarde in domeniu si ne continuam visul cu aceeasi pasiune sustinuta.

Avem grija de ochii pacientilor nostrii, folosindu-ne de instrumente de preventie si tratandu-i in functie de nevoile lor, pentru ca ei sa ajunga acasa dupa o zi de munca la cei dragi, la fel de sanatosi cum au plecat.

In plus, actualizam in mod constant produsele si serviciile noastre pentru a se potrivi stilului tau de viata.
Pe scurt, adaptam fiecare consultatie si examinare vizuala la necesitatile tale.

Cu atatea modele si optiuni de corectare a vederii disponibile astazi, alegerile pot fi coplesitoare, daca nu ai parte de sfaturi profesionale. Pentru a face o investitie inteleapta si pentru a alege varianta care functioneaza cel mai bine pentru stilul tau de viata, cere sfatul medicilor nostri oftalmologi sau optometristilor. 

ESTE MAI IMPORTANT SA PREVII DECAT SA TRATEZI!

Vederea este cel mai de pret simt al nostru! 

Asa ca te asteptam la OftaCenter cu o gama diversificata de servicii si produse.

COMPANII DE RENUME

ne-au calcat pragul, determinandu-ne sa fim si mai buni

Cu atatea modele si optiuni de corectare a vederii disponibile astazi, alegerile pot fi coplesitoare, daca nu ai parte de sfaturi profesionale. Pentru a face o investitie inteleapta si pentru a alege varianta care functioneaza cel mai bine pentru stilul tau de viata, cere sfatul optometristilor sau a medicilor oftalmologi. 

UNDE NE GASESTI

OftaCenter Tractoru

0733.024.794 sau 0268.424.229
tractoru@oftacenter.ro
Cartier Tractoru – Str. 13 Decembrie nr. 119, Brasov

 

OftaCenter Sacele

0745.321.871 sau 0268.275.074
sacele@oftacenter.ro
Piata Libertatii nr. 30 (langa statuie), Sacele

 

Suntem intotdeauna interesati sa imbunatatim experienta pacientilor nostri. Un feed-back legat de experienta avuta la OftaCenter este mereu binevenita! Va multumim pentru ca ne ajutati sa gasim noi modalitati prin care serviciile noastre sa va depaseasca asteptarile!