Produse

LENTILE PROGRESIVE

LENTILE PROGRESIVE

In jurul varstei de 40 de ani, cei mai multi dintre noi incep sa aiba dificultati in a vedea clar obiectele situate la distanta mica. Acest fapt se datoreaza unui inceput de imbatranire fiziologica a ochiului, numit presbiopie. Primele semne ale presbiopiei apar de multe ori cand purtatorii de ochelari pentru citit realizeaza ca lentilele monofocale pe care le au nu mai sunt suficiente pentru a citi articole scrise cu caractere mici sau pentru a vedea clar obiectele situate la mica distanta. Cei care nu au purtat ochelari niciodata nu mai pot citi un text dintr-un ziar fara a-l indeparta peste distanta normala de 40 cm fata de ochi.

Solutia cea mai simpla la aceasta problema era, in trecut, prescrierea ochelarilor pentru citit sau a ochelarilor cu lentile bifocale (lentile pentru corectia defectelor de vedere la aproape si la distanta cu linie de demarcatie intre cele doua suprafete).

Spre deosebire de acestea, lentilele progresive, au un canal de progresie (invizibil), eliminand astfel liniile vizibile de demarcatie ale lentilelor bifocale sau trifocale si ascund faptul ca ai nevoie de ochelari pentru citit.

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 2 sau 3 perechi de ochelari (distanta, intermediar si aproape), atat de incomod de utilizat.

Lentilele progresive asigura o corectie mult mai naturala a presbiopiei fata de ochelarii cu lentile bifocale sau trifocale. In loc sa asigure doar doua sau trei puteri ale lentilei cum fac lentilele bifocale sau trifocale (aproape, intermediar sau distanta), lentilele progresive sunt adevarate “lentile multifocale” care asigura o progresie continua de dioptrii pentru toate distantele de vizualizare.

Aceste lentile au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

Lentilele progresive sunt recomandate persoanelor care au o viata activa, persoanelor care lucreaza la calculator, persoanelor care s-au saturat sa poarte 2 perechi de ochelari si vor un confort vizual imbunatatit si un aspect mai tineresc.

Cu lentilele progresive iti poti ridica privirea si vei vedea clar in camera sau la distanta. Poti deasemenea privi in fata pentru a vizualiza computerul in zona de distanta intermediara sau poti cobori privirea pentru a putea citi sau semna acte confortabil. Toate aceste lucruri vor fi foarte naturale, utilizand o singura pereche de ochelari!

Este foarte usor sa te adaptezi la utilizarea lentilelor progresive moderne de astazi. Un „culoar” de vedere optima coboara vertical pe fiecare lentila progresiva. Opticienii nostri vor face masuratori atente ale ochilor tai si ale ramei de ochelari in asa fel incit sa plaseze „culoarul” in pozitia perfecta. Ochii tai vor putea accesa toate dioptriile lentilei in mod natural, pentru o vedere confortabila la toate distantele.

Cu lentilele progresive nimeni nu-si va da seama de varsta ta!

La OftaCenter gasesti o gama larga de lentile progresive de la partenerii nostri:

OftaCenter Lentile ochelari Rodenstock2

CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Rhein2

î          CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Essilor2

 CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Hoya2

CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Seiko2CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Zeiss2

CITESTE MAI MULT...

Cabinetul nostru oftalmologic iti pune la dispozitie lentile progresive ce reprezinta ultima inovatie in tehnologia lentilelor oftalmice. Iti vom recomanda deasemenea o pereche personalizata de lentile progresive adaptata specific nevoilor tale.

Pentru ca facem Totul pentru o Vedere mai Buna!

Data

04 Octombrie 2016

Categorii

Lentile pentru ochelari