Ochelari de vedere

Despre Ofta Center

Despre Ofta Center - de 10 ani

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 

La începutul lunii ianuarie am lansat OftaCenter – comunitatea familiilor interesate de o vedere mai bună, o comunitate online prin care vrem să aducem la un loc toți membri familiei care sunt în căutare de sfaturi și sugestii pentru a avea grijă de vederea lor și a celor dragi.

Răspunsuri de la specialiști în fiecare marți, articole scrise în exclusivitate pentru membri grupului în fiecare joi și multe alte informații utile, toate, la un click distanță, gratuit.

Am rugat-o pe Oana Costache, contabil și manager de resurse umane în cadrul Ofta Center, să ne spună care este povestea din spatele cabinetului și al acestei comunități, în care vă invităm cu drag!

1. Cum a luat naștere Ofta Center și care a fost rolul tău în asta?

Ofta Center a luat naștere din pasiunea pentru oftalmologie, iar rolul meu a fost acela de a susține și sprijini continuu și cu toate resursele disponibile această pasiune. Totul a început dintr-un vis pe care nu îl credeam realizabil, dar pentru că visurile sunt pentru a fi împlinite, am pornit să visăm și să transformăm visul în realitate.

Întâi a fost munca unitară a unui singur om dedicat trup și suflet, apoi încet încet, au prins contur speranțele și ni s-a alăturat o echipa minunată care stă lângă noi încă de la început.

 

2. Care sunt cele mai importante valori ale Ofta Center? Dar ale tale, personal?

Valorile mele ca om derivă din acestea, la care adaug faptul că munca în echipă este foarte importantă pentru a asigura un mediu confortabil.

 

3. Cum ai ajuns să combini rolul de contabil cu cel din aria de resurse umane?

Aceste 2 arii au fost practic domeniile mele de studiu, respectiv sunt absolventă a două facultăți: ASE București si SNSPA București – Relații Publice si Comunicare, iar în ambele se lucrează cu oameni, fiind foarte importantă relația bazata pe încredere, respect și profesionalism

 

4. Ce alte roluri mai îndeplinești în afara celor două?

Rolul de mamă este unul care mă provoacă și care îmi oferă cele mai mari satisfacții, alături de cele 3 comori ale mele. Dar totodată sunt o șefa iubita, o prietenă de nădejde și un om altruist.

 

5. Care e cel mai mare vis al tău?

Visul meu cel mai mare este să avem un centru de cercetare-inovare Ofta Center.

 

6. Cum ai defini relația Ofta Center cu clienții?

Ofta Center adaptează fiecare consultație pe specificul fiecărui pacient, oferind apoi cele mai bune variante pentru nevoile acestuia, astfel ca atât prin promoțiile oferite și adaptate fiecărui tip de pacient (Ziua Pensionarului pe data de 17 a fiecărei luni, reducere de 30% de ziua de nume sau 15% pentru ziua de naștere),  carduri de fidelitate, ne adresăm tuturor categoriilor de clienți.

 

7. De ce o comunitate pentru familiile interesate de o vedere mai bună?

Consider că familia este cea mai frumoasă realizare a fiecăruia dintre noi, și grija pentru ea este pe măsura. Astfel că, o comunitate pentru familie, care include toți membrii, fiecare cu nevoile specifice, poate ajuta și veni in sprijinul fiecăruia, oferind sfaturi, articole de specialitate, idei,  generând discuții sau curiozități.

 

8. Care sunt așteptările tale de la această comunitate?

Îmi doresc ca cei implicați să își ofere sfaturile și să răspundă la întrebările sau curiozitățile fiecăruia, să ofere implicare și sprijin, comunicare și responsabilitate față de pacienții noștri actuali sau viitori.

 

9. Din ce comunități faci parte și care sunt beneficiile pe care le vezi, ca membru al lor?

Happy Moms este locul in care am crescut și am învățat, atât ca femeie, cât și ca om de business, iar faptul ca am onoarea sa o am pe dna. Dana Lupșa alături, ca PR Ofta Center, pentru mine, reprezintă cel mai bun exemplu ca pot să îmbin atât cariera, cât și viața de familie. 

Mai sunt și membru Pro Afaceri, loc in care am avut ocazia să cunosc oameni frumoși și să întâlnesc noi oportunități de business.

 

10. Ce ai vrea să le transmiți membrilor comunității Ofta Center?

Tuturor membrilor comunității aș vrea sa le mulțumesc pentru implicare, pentru faptul ca ne sunt alături și să îi asigur de întreg profesionalismul echipei Ofta Center! Noi într-adevăr facem totul pentru o vedere mai bună!