Produse

LENTILE MONOFOCALE

LENTILE MONOFOCALE

Lentilele monofocale se recomanda persoanelor care au nevoie de o singura pereche de ochelari, pentru aproape sau pentru distanta. Ele pot fi din plastic, policarbonat sau sticla, pe diferite domenii de dioptrii si sunt caracterizate prin faptul ca au un singur centru focal.

Lentilele monofocale pot fi sferice sau cilindrice.

Lentilele sferice pentru vederea la distanta cat si de aproape, se adreseaza persoanelor care au vicii de refractie precum: miopie, sau hipermetropie. Lentilele cu indicii de refractie de 1.5 pot avea dioptrii negative sau pozitive. In cazul in care dioptriile necesare corectarii viciilor de refractie sunt mai mari, lentilele se pot fabrica din materiale subtiate cu indici de refractie mai mari (1.6, 1.67, 1.7, 1.74, 1.8, 1.9), ceea ce confera acestor ochelari un aspect placut. Totodata cu subtierea lentilei se obtine si o greutate redusa a lentilei ceea ce face mai comoda purtarea ochelarului. Se pot adauga tratamente antireflex la nevoie, filtre pentru calculator sau pot fi executate din materiale fotosensibile (heliomate). De asemena pot fi din plastic, policarbonat sau sticla.

Citeste aici mai multe detalii despre:

Lentilele cilindrice pentru vederea la distanta cat si de aproape, se adreseaza persoanelor care au vicii de refractie precum: astigmatism miopic sau hipermetropic. Ele se caracterizează prin faptul ca in afara dioptriei care arata valoarea viciului mai au si un ax cuprins intre 0° si 180º care arata prezenta astigmatismului. Lentilele pot avea dioptrii negative sau pozitive.

Persoanele care au astigmatism dar care nu au mai purtat lentile cilindrice (fiind primii ochelari sau nefiind corectati corespunzator) pot avea dificultati de adaptare cu acest tip de lentile in primele 2 saptamani. Senzatiile create de aceste lentile pot fi: ameteli, stari de nesiguranta, aprecierea incorecta a distantelor, uneori chiar si stari de greata.
Ca si in cazul lentilelor sferice si acestea se pot executa din materiale subtiate ceea ce confera acestor ochelari un aspect placut. Totodata, cu subtierea lentilei se obtine si o greutate redusa a lentilei, ceea ce face mai comoda purtarea ochelarului. Se pot adauga tratamente antireflex, filtre pentru calculator, sau pot fi executate din materiale fotosensibile. De asemena pot fi din plastic, policarbonat sau sticla.

Detaliile despre alegerea celei mai potrivite lentile le puteti discuta cu opticienii nostri care va vor explica diferentele dintre lentile.

La OftaCenter gasesti o gama larga de lentile monofocale de la partenerii nostri:

OftaCenter Lentile ochelari Rodenstock2

CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Rhein2

î          CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Essilor2

 CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Hoya2

CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Seiko2CITESTE MAI MULT...

OftaCenter Lentile ochelari Zeiss2

CITESTE MAI MULT...

Afla mai multe detalii, accesand link-urile sau vino in magazinele OftaCenter si vom gasi solutia potrivita pentru tine. 

Pentru ca facem Totul pentru o Vedere mai Buna!

Data

21 Septembrie 2016

Categorii

Lentile pentru ochelari