Ochelari de vedere

forma ochilor si personalitatea

Ce spune forma ochilor tai despre personalitatea ta?

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Medicina traditionala chineza foloseste tehnici vechi pentru a strange informatii despre personalitatea, sanatatea si chiar relatiile personale, folosind forma ochilor. Forma ochilor tai poate dezvalui mai multe despre personalitatea ta decat ai crede, iar culturile din intreaga lume par sa creada in acest tip de stiinta.

In timp ce pentru unii oameni, ochii sunt doar niste “bile” colorate care le permit sa vada lumea, pentru altii, ochii reflecta cu adevarat sufletul. Citeste mai jos ceea ce dimensiunea, forma, culoarea, inclinarea si chiar distanta dintre ochi dezvaluie despre personalitatea ta.

 

MARIMEA

Daca ai ochi relativ mari, inseamna ca ai o pasiune, o receptivitate, o deschidere si o creativitate accentuate in personalitatea ta. Simti foarte multe emotii si treci prin viata condus de pasiune, mai degraba decat sa privesti lucrurile intr-un mod logic. Ai incredere uneori cu usurinta in oameni, asa ca asigura-te ca iti merita atentia si dedicarea.

Daca ai ochi mici, te uiti la lume printr-o “lentila” mai realista, analitica. Crezi in concentrare, precizie si logica. Ai inteligenta foarte dezvoltata si oamenii vin la tine pentru ca gasesc raspunsuri la lucruri complicate. Acorzi atentie mai degraba detaliilor decat imaginii in ansamblu. Desi multi oameni te considera lipsit de sensibilitate, acest lucru nu este real, doar ca pur si simplu nu te lasi purtat de emotii.

 

FORMA

Ochii in forma de migdala, arata o anumita mistificare si un aer exotic. Esti capabil de compasiune pentru ceilalti si ai capacitatea de iti pastra calmul in aproape orice situatie. Cu toate acestea, natura ta precauta s-ar putea sa te impiedice sa faci lucruri distractive in viata. Asa ca nu uita sa te lasi uneori purtat de val si sa nu te gandesti la detalii atat de mult. Fiind un bun observator, ai o perspectiva echilibrata asupra vietii.

Ochii rotunzi marcheaza o creatie si o imaginatie extraordinare. Ai tendinta sa te lasi prada emotiilor si sa iei decizii pe baza acestora. Desi esti un idealist si poti parea fata de ceilalti, pretentios si cu toane, farmecul tau este totusi atragator.

 

DISTANTA

Persoanele cu ochi apropiati sunt adesea traditionalisti si au un interes deosebit pentru istorie si cultura. Valorile si educatia inseamna mult pentru tine si ai dificultati in a trai intr-o lume care uita adesea valorile culturale. Nu suporti bine schimbarea, sentiment care poate duce la stres cronic si anxietate. Iti plac structura, disciplina si detaliile si ai o capacitate incredibila de concentrare. Natura rezistenta la schimbare iti ingreuneaza evolutia.

Daca ai ochii apropiati, iti place sa explorezi tot ce are viata de oferit, fara retineri si fara sa te uiti inapoi. Trecutul tau nu te lasa sa te definesti. Idealurile tale te duc mai departe, catre un teritoriu neexplorat si iti permit sa vezi mai mult din lume decat majoritatea oamenilor. Urasti rutina si inflexibilitatea si adesea ratacesti fara rost, doar pentru a avea o aventura. Esti spontan, inovator si neinfricat.

Daca ochii tai se afla undeva intre aceste doua categorii, atunci ai o abordare echilibrata a vietii.

 

INCLINAREA

Forma de ochi de pisica arata ambitia si perseverenta. Nu lasi pe nimeni sa te opreasca de la atingerea unui tel. Ai un aer interesant, distractiv si spiritual. Cauti oportunitatile indiferent de locul in care te afli si iti place sa avansezi. Altii ar putea sa te numeasca egoist, dar optimismul tau iti permite sa iti atingi obiectivele destul de usor.

O inclinare descendenta indica in mod evident contrariul. Natura ta tinde sa fie dependenta si doresti sa ramai aproape de cei dragi, bazandu-te pe ele pentru multe lucruri. Ai o natura timida si oamenii tind sa profite de tine. De asemenea, esti pesimist si ingreunezi distreactia celor din jurul tau. Cu toate acestea, te atasaezi profund de oameni si pastrezi prietenia foarte mult timp.